کلیه حقوق اطلاع این دایرکتوری متعلق به سیماسبز میباشد و استفاده غیر مجاز پیگرد قانونی دارد
copyrights © www.ilikebazaar.com All rights reserved
مجموعه تولیدی پارس فرابخش انرژی به عنوان یک نهاد خصوصی در صنعت تولید بخشی از لوازم و تجهیزات الکترونیکی فعالیت دارد.
هر چند زمان زیادی از تاسیس مجموعه پارس فرابخش انرژی نمی گذرد اما تولید مستمر و واردات گسترده در کنار تلاش بی وقفه مدیران این مجموعه عامل مهمی شده تا بتوانند در مناقصات بسیاری شرکت کرده و پرژه های کوچک و بزرگ متعددی را با موفقیت اجرا نمایند.
گروه تولیدی پارس فرابخش انرژی داشتن امید، خلاقیت و پشتکار را ابزاری برای پیشبرد اهداف خود قرار داده اند و قصد دارند با تکیه بر این موارد بالاترین جایگاه را در میان رقبای خود در بازار تولید و عرضه محصولات الکترونیکی تولید شده به دست آورند.
چرا شرکت تولیدی پارس فرابخش را انتخاب می کنیم؟
همچنین گفتنی است که این گروه تولیدی تقدیرنامه های متعددی را از کارفرمایان بزرگ و شرکت های بنام در سراسر کشور دریافت نموده است.
مجموعه تولیدی پارس فرابخش انرژی در لیست تولیدکنندگان دارای صلاحیت به ویژه نفت، گاز و پتروشیمی عضو می باشد.
شرکت پارس فرابخش انرژی چه محصولاتی را تولید می کند؟
این شرکت یک مجموعه پیشرو در تولید و ساخت تابلوهای برق است که تجهیزات اطفاء حریق، انواع جعبه های آتش نشانی نوع استیل و آهنی با پوشش رنگ پودری الکترواستاتیک را نیز تولید می کند. انواع نگهدارنده کابل از قبیل سینی کابل، نردبان کابل و براکت از دیگر محصولات تولیدی این مجموعه خواهند بود.
تعریفی که برای سینی کابل و نردبان کابل می توان ارائه داد اینست که به منظور حفاظت از کابلهای عبوری, انتخاب بهترین مسیر برای کابل کشی, سهولت در تعمیر, طول عمر بیشتر کابل ها و … از سینی کابل استفاده میشود.
در سیستمهای انتقال انرژی, از تولیداتی نظیر سینی کابل و نردبان کابل استفاده میشود و شایان ذکر است در مسیرهای افقی معمولا از سینی کابل و در مسیرهای عمودی از نردبان کابل استفاده میکنند , البته در اجرای کابلهای برق قدرت به دلیل سهولت در کابل کشی و اسقامت مکانیکی بستر کابل نیز از نردبان کابل استفاده می کنند.
مراحل ساخت سینی و نردبان کابل
قدم اوّل: نوع ورق استفاده شده در ساخت سینی کابل
بی شک مهمترین نکته در خصوص انتخاب سینی کابل و نردبان کابل مناسب، اطلاع یافتن از کیفیت مواد اولیه آن که همان ورق آهن است میباشد. ورقهای آهن در بازار با مارکها و مدلهای مختلف عرضه میگردند. شرکتهایی که در انتخاب ورق آهن دقت ویژهای را به عمل میآورند ، دارای کیفیت بالایی در محصولات خود خواهند بود.
شرکت پارس فرابخش انرژی با عنایت به استقرار واحد کنترل کیفیت، همواره تلاش نموده است تا با کنترل دقیق و ممیزی پیوستهی شرکتهای تولید کننده ورق آهن، بهترین محصولات را جهت استفاده تهیه نماید. ورقهای آهن تهیه شده در واحد کنترل کیفیت از نظر میزان ضخامت، نوع پوشش و کیفیت ظاهری، مورد ارزیابی قرار میگیرند و با تجهیزات تست پیشرفتهای که موجود است اقدام به بررسی میزان پوشش گالوانیزه ورق ها مینماید.
قدم دوّم: نوع طراحی سینی کابل
در طرح و نقشه ساخت سینیهای کابل میبایست دقت فراوانی صورت پذیرد تا سینی کابل جدای از وظیفه اصلی خود که همانا حمل کابل میباشد، در طول مسیر نیز باعث داغ شدن بیش از حد کابل نگردد. همچنین سینی کابلها میبایست طوری طراحی گردند که امکان نصب و اجرای آن بسیار سهل و ساده باشد و همچنین زیبایی خاص مورد نظر و مقاومت مکانیکی لازم را نیز داشته باشد.
شرکت پارس فرابخش انرژی موارد ذیل را در طراحی های سینی کابلهای خود همواره مد نظر قرار داده است:
1) طراحی پانچهای گرد و لوبیایی جهت تهویه هر چه بهتر کابل در بستر سینی کابل.
2) طراحی دقیق اتصالهای رابط جهت سهولت در نصب سینی کابل.
3) طراحی دقیق متعلقات (زانویی و سه راهی) جهت سهولت در چرخش کابل بر روی سینی کابل.
قدم سوّم: نحوه ساخت سینی کابل
استفاده از تجهیزات پیشرفته جهت ساخت سینی کابل بسیار مهم و حائز اهمیت است. از آن جایی که سینی کابل را میتوان با تجهیزات ورقکاری ساده نیز ساخت، لذا در بازار ایران تفاوت کیفیتی بین سینی کابلها بسیار زیاد است که دلیل اصلی آن استفاده از تجهیزات ورق کاری ضعیف است.
به طور کلی عملیات ذیل در ساخت سینی کابل انجام می پذیرد:
1) برش کاری:
ورق های آهن در بدو ورود به کارخانه پس از پشت سر گذاشتن مراحل تست و کنترل کیفی به بخش برش انتقال داده میشوند. در این بخش با توجه به اندازه سینی کابل مورد نظر برای تولید، ورقهای آهن برش داده میشوند.
2) پانچ:
ورقهای برش خورده از واحد مربوطه به سمت واحد پانچینگ منتقل میگردند. در این واحد با استفاده از پرسهای ضربهای با قدرتهای 20 تا 100 تن و یا پانچ CNC و با استفاده از پیشرفتهترین قالبهای ساخته شده توسط شرکت، تمامی سینیهای کابل پانچ میگردند. با توجه به کیفیت بالای قالبهای موجود در کارخانه پارس فرابخش انرژی عموماً سینی کابلها دارای کیفیت پانچ بالا و حداقل پلیسه میباشند.
3) خم کاری:
این واحد در واقع آخرین مرحله از ساخت سینی کابل میباشد. در این مرحله سینیهای کابل با توجه به عرض و ارتفاع آنها خم کاری میشوند.
4) عملیات تکمیلی:
بعضاً تعدادی از متعلقات سینی کابل نیازمند عملیات تکمیلی نظیر جوشکاری میباشند که در صورت نیاز به واحد جوشکاری انتقال داده میشوند. کلیه سه راهیها و اتصالات جانبی سینی کابلهای تولیدی در این شرکت با استفاده از پیشرفتهترین دستگاههای جوش Co2 جوشکاری میشوند.
قدم آخر: بسته بندی سینی کابل
بیشک نحوه بستهبندی و ارسال سینی کابل به محل پروژه بسیار حائز اهمیت میباشد. در صورتی که سینیهای کابل به درستی پالتبندی و بستهبندی نگردند، در حین حمل به پروژه دچار آسیبهای فراوانی میشوند. در کارخانه پارس فرابخش انرژی کلیه سینیهای کابل با دقت فراوان بستهبندی و تسمهکشی میگردند تا در طول مسیر حمل آسیبی به سینیهای کابل وارد نشود.
در انتها جهت جمع بندی موارد ذکر شده میتوان آیتم های با اهمیت در بررسی و انتخاب سینی کابل را به شرح ذیل بیان نمود:
1) در بررسی کیفیت ورق گالوانیزه دقت کافی را مبذول دارید.
ورقهای گالوانزه فابریک باید فاقد شوره و پوشش یک دست باشند. در صورتی که سینی کابل انتخابی شما از نوع گالوانیزه گرم است، میزان پوشش گالوانیزه مطابق استاندارد ASTMa123 میبایست بین 60 تا 90 میکرون باشد. بدین منظور حتماً از تولید کننده درخواست نمایید تا دستگاه تست ضخامت گالوانیزه را در اختیارتان قرار دهد.
2) اندازه دقیق عرض و ارتفاع سینی کابلها را با کولیس بررسی نمایید تا از یکسان بودن اندازه سینیها اطمینان حاصل نمایید.
در صورتی که اندازهها یکی نباشد، عملیات نصب سینیها بسیار دشوار خواهد بود.
3) در زوایای خم سینیها دقت کافی را مبذول فرمایید.
کلیه خم ها در سینی کابل باید با زاویه 90 درجه باشند. اگر این زاویه بیشتر و یا کمتر باشند بدون شک در عملیات نصب سینی مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد.
4) کیفیت جوش کاری بر روی قطعات و اتصالات باید بالا باشد به طوری در محلهای جوش پوشش لازم ایجاد شده باشد.
در صورتی که جوشها به صورت پیوسته نباشند به مرور زمان و در اثر Deflection ایجاد شده بروی ورق امکان از بین رفتن جوش وجود دارد.
5) در آخر هنگام بررسی بسته بندی نهایی از محکم بودن تسمه ها اطمینان حاصل نمایید.
در صورتی که سینی های کابل بر روی پالت قرار نگرفته باشند ، تخلیه آن بسیار مشکل خواهد بود.
تابلو برق چیست؟
تابلو برق عبارت است از محفظهای فلزی یا غیر فلزی که تجهیزات الکتریکال در آن نصب شده و باعث ارتباط الکتریکی توسط هادیها میشوند و این محفظه، آماده بهره برداری میشود.
تابلوهای برق به عنوان مجموعهای که در آن یک یا چند وسیله قطع و وصل به همراه با تجهیزات کنترل, اندازه گیری, حفاظتی, تنظیم کننده و … به منظور ایجاد ارتباطات لازم بین آنها و سایر تجهیزات خارج از تابلو وجود دارد, میباشد و به طور کلی هر جا که بحث بهره برداری انرژی الکتریکی در تولید, انتقال و توزیع و تبدیل انرژی الکتریکی و کنترل تجهیزات مصرف کننده انرژی الکتریکی مطرح باشد, وجود تابلوهای برق ضرورت دارد.
نکات اولیه مهم در خصوص ساخت تابلو برق
شرکت پارس فرابخش انرژی مدعی است در ساخت تابلوهای برق نکات اولیه و مهم ذیل را رعایت می کند تا در پایان کار بتواند به محصول با کیفیت مطابق با درخواست و نیاز کارفرما برسد که این موارد به قرار ذیل میباشد:
1. جریان نامی باس بارهای لاین اصلی 1.5 برابر جریان نامی کلید اصلی باشد و تحمل جریان اتصال کوتاه را در زمان مورد نظر متناسب با آمپر کلید و باس اصلی داشته باشد.
2. باس بارها یا شینهها ازمس الکترولیتی سخت با هدایت عالی ساخت شرکت مس باهنر باشد.
3. مقطع باس بارها یا شینههای نول و ارت، حداقل نصف مقطع شینههای اصلی یا فاز باشد.
4. کلیه باس بارها یا شینههای اصلی در خصوص هدایت بالا و ایمنی ایزوله یا عایق شده مطابق استانداردهای VDE با ضخامت حداقل 100 میکرون رنگ شود. استفاده از شیرینگ حرارتی استاندارد بجای رنگ بلامانع میباشد.
5. کلیه باس بارهای اصلی سه فاز و ارت و نول، رنگ یا شیرینگ حرارتی شده میبایست مجهز به کد شناسائی حکاکی شده مطابق با نقشههای قدرت باشد
6. متناسب با تعداد بارهای خروجی شینههای فازی و ارت و نول، سورخاری شده تا تعادل باری و فازی رعایت، و کلیه کانکشنها انفرادی انجام گردد.
7. عملیات برش و خم و سورخاری شینهها به روش استانداد انجام و از روشهای سنتی و دستی اجتناب گردد. بدلیل عدم تنشهای خمشی و کششی و بریدگی میکروسکوپی باس بار در هدایت الکتریکال حدالمقدور با ماشینهای NC انجام پذیرد.
8. شینههای نول و ارت به روش جداگانه در قسمت ترمینالهای خروجی و ورودی تعبیه ودر تابلوهای چند سلوله توسط و پیچ و مهره گالوانیزه M 8x8 کانکشن و یک پارچه باشد
9. کلیه مقرهای اتکا اصلی و فرعی تحمل مکانیکی و الکتریکی جریانهای اتصال کوتاه را داشته و وجود تایپ تست اجباری است.
10. کلیه ریلهای ترمینال و مینیاتوری استانداد انتخاب شده و از ریلهای متفرقه بدلیل ناهماهنگ بودن با مونتاژ تجهیزات اجتناب گردد.
11. کلیه دربها و کاورهای لولائی توسط سیمهای مسی بافته شده به پیچ استادبلد شده داخل درب و باس ارت، ارت شود
12. سطح مقطع سیمهای قدرت مطابق جداول VDE و متناسب با شرایط محیط تصب تابلو انتخاب گردد و حداقل چگالی برای هر میلیمتر مربع 4 آمپر منظور گردد.
13. حداقل سطح مقطع سیمهای کنترل در تابلوهای فشار ضعیف 1/5 میلیمتر باشد. و تعهد تائیدیه توانیر بوده و تحت هیچ شرایط از سیمهای متفرقه استفاده نشود
14. کلیه وایرینگ یا سیم قدرت مجهز به کد شناسائی نقشه و رنگ شناسائی فاز باشد و از شرکتهای معتبر و تعهد تائیدیه توانیر استفاده و از سیمهای متفرقه اجنتاب گردد.
15. کانکشن کلیه وایرینگ یا سیمهای قدرت و کنترل بوسیله وایرشو یا کابلشوی استاندارد بصورت انفرادی کانکشن گردد.
16. کلیه تجهیزات الکتریکال قدرت – کنترل - اندازه گیری – ترمینالهای ورودی و خروجی مجهز به کد شناسائی حکاکی منطبق بر نقشههای الکتریکال باشد.
17. چیدمان تجهیزات به روشی اتخاذ گردد که در دسترس باشد و تعمیر و تعویض قطعات به سهولت انجام گردد
18. کلیه هواکشهای تهویهی تابلو، مجهز به فیلتر بوده و هواکشهای ورودی هوا در ناحیه پائین و خروجیهای هوا در قسمت بالا تعبیه گردد ملاک نقشه چیدمان باشد.
19. متناسب با شرایط محیط تصب تابلو درصورت وجود رطوبت، هیتر با ترموستات مربوطه دائم کار کند و درصورت گرمای بالای 50-40 درجه سانتیگراد، کولر گازی در تابلو تعبیه گردد.
20. کانکشن قدرت کلیه فیدرهای بالاتر از 100 آمپر، بوسیله باس بار انجام گردد
21. کلیه تجهیزات الکتریکال میبایست از نمایندگیهای معتبر خریداری و مجهز به هلوگرام اورجینال باشد.
22. کلیه تجهیزات تابلوهای فشار متوسط شامل دژنگتور - سکسیونر – ترانسهای جریان ولتاژ و رلههای حفاظت، مجهز به چک لیست اورجینال شرکت سازنده باشد.
23. در تابلوهای فشار متوسط کلیه ورودیها و خروجیها مجهز به مقره خازنی و نمایشگر مربوطه باشد. درخصوص حفاظت اپراتور
24. در تابلوهای فشار متوسط کمپکت در صورت استفاده از سکسیونر و دژنکتور گازی یا SF6 وجود هیتر دائم کار با ترموستات مربوطه الزامیست.
25. در تابلوهای فشار متوسط تمام فواصل استاندارد رعایت ملاک تست HIPOT با حضور نماینده خریدار میاشد.
این تابلو برق بصورت سلول ایستاده و با درجه حفاظتی معین (مطابق با درخواست مشتریان) به صورت پیچ ومهرهای ساخته میشود.
در این تابلو برق روبندههای مناسب لولایی، مطابق با استانداردهای مربوطه، جهت جلوگیری دسترسی به نقاط برقدار استفاده میشود.
ورق های گالوانیزه یا روغنی مورد استفاده در این تابلو برق دارای ضخامت 1.5 تا 2 میلیمتر میباشند و میزان ضخامت رنگ متناسب با درخواست مشتری و شرایط محیط متغیر است.
ساختمان این تابلو برقها به گونهای طراحی میشود که کلیه قطعات استفاده شده در آن از مقابل تابلو برق قابل دسترسی باشد تا سرویس و نگهداری این تابلو برقها به راحتی انجام گیرد.
برای داشتن کلاس حفاظتی مناسب (IP)، درب تابلوهای برق ایستاده با بهره از لاستیکهای مخصوص کاملا آببندی میشود.
کلیه المانهای تابلو برق در فواصل مناسب با استفاده از پیچومهره گالوانیزه به سینی مربوطه نصب میگردد.
نحوه چیدمان تابلو برق با استفاده از نرم افزارهای مهندسی طراحی گردیده و قبل از ساخت، به تایید کارفرما میرسد.
ترانکینگهای فلزی محفظههای در بستهای هستند که جهت انتقال سیمهای برق (عموماً جریان ضعیف) مورد استفاده قرار میگیرند.
از آنجایی که ترانکینگها عموماً بصورت دید در محل (اکسپوز) نصب میگردند، لذا معمولاً آنها را با پوششهای رنگی تولید میکنند .
انواع ترانکینگ ها و ویژگی های آنها:
نوع فلزی آن با توجه به اینکه میتوانند جریانهای مزاحم الکتریکی را میرا نمایند. (به خاطر بدنه فلزی آنها)، از کیفیت بالاتری نسبت به ترانکهای پلاستیکی برخوردارند.
قطعاتی که برای آنها استفاده میشود دقیقاً مانند سینی کابل و نردبان کابل است و شما میتوانید متعلقاتی نظیر سهراهی، زانو و یا چهارراهی را در ترانکینگ نیز استفاده نمایید اما جدای از تجهیزات مذکور قطعاتی نیز بر روی ترانکینگها نصب میگردند که امکان نصب ماژولهای کلید و پریز را بر روی آنها میسر میگردانند نظیر، ماژولهای 2 ، 4 و یا 6 فریم، قطعه پریز، ماژول کف خواب و ….
ترانکینگهای فلزی در بعضی شرایط به صورت دفنی نیز ساخته میشوند که در این نوع آن دیگر نیازی به پوشش رنگ بر روی بدنه خارجی تجهیزات وجود نخواهد داشت.
در اماکنی که نیاز به توزیع کابلها از کف وجود داشته باشد از ترانکینگهای کف خواب استفاده میگردد.
از آن جا که امکان دارد از ترانکها برای انتقال هم زمان برق و سیستم جریان ضعیف استفاده گردد، لذا عموماً آنها را به همراه پارتیشنهای مخصوص فلزی تولید میکنند.
پارتیشن سبب میشود تا همجواری کابلهای برق و دیتا که باعث ایجاد نویز بر روی کابلهای دیتا میشود اتفاق نیافتد.
جهت ارسال دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید